Koronavírus tájékoztató

A koronavírus (COVID-19) okozta kihívások miatt ügyfeleinknek extra támogatással és eszközökkel szolgálunk.

Minden korlátozás feloldva!

Utolsó frissítés: 2021. április 14.

Változások, óvintézkedések

A koronavírus-járvány körül még mindig nagyon sok megválaszolatlan kérdés van, folyamatos bizonytalanság egyre nő, a publikált hírekkel és intézkedésekkel kapcsolatban mindenkiben kételyek támadnak, melyek számos vitát generálnak. A külföldről érkező híreket folyamatosan pásztázó emberek szeretnék tudni, hogyan hat ez a járvány az ő életükre és vállalkozásukra. Így számunkra is nehéz megfelelő döntést hoznunk, de szolgáltatásainkkal kapcsolatban változásokat kell bevezetnünk, amelyeket mint minimum be kell tartanunk. Nem tudunk minden felmerülő kérdésre pontosan válaszolni, de az alábbiakban összefoglaltuk a módosulásokat és tájékoztatást nyújtunk az érintett óvintézkedésről.

Készletinformáció

Minden termékünk addatlapján aktuális és valós információt találsz elérhetőségével kapcsolatban – csak olyan termékek rendelhetőek, amelyek valóban raktáron vannak, az utánrendelés nem a műfajunk. A rendeléseket zökkenőmentesen tudjuk biztosítani.

Termékeink folyamatos beszerzése zavartalan, partnereinkkel, gyártóinkkal és beszállítóinkkal közösen minden megteszünk, hogy az áruellátással ne akadjon meg.

Rendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása folyamatos és zavartalan. Raktárunkban munkatársaink váltott műszakban dolgoznak, hogy ezzel is csökkentsük az érintkezések számát. Munkatársaink, csomagoló helységeink és tárolóink fertőtlenítő szerrel felszereltek, ebben az időszakban különösen nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos tisztán tartásra és a rendezet környezet fenntartására. A munkafelületeket folyamatosan tisztán tartjuk és fertőtlenítjük, termékeinket szeparáltan tároljuk.

Házhozszállítás futárszolgálattal

A kiszállítás a koronavírus-járvány ideje alatt is zavartalanul üzemel, a házhoz szállítással és kézbesítéssel kapcsolatban nincs változás, minden eredetileg megszokott 1-2 munkanapos szállítás idővel történik. Indokolt esetben mindenképpen egyeztetünk Vásárlóinkkal, ha ezt a szállítási időt nem várt okok miatt nem tudjuk biztosítani.

Futáraink a korábban megszokott módon értesítenek a kiszállítás várható időpontjáról, orvosi maszkban és gumikesztyűvel adják át csomagod, fertőtlenített terminálokkal rendelkeznek és fel vannak szerelve folyékony fertőtlenítő szerrel és fertőtlenítő tisztító kendővel.

Csomagpontra történő kiszállítás

PickPackPont csomagpontokra történő kiszállítás szintén zavartanul és fennakadás nélkül biztosítjuk az ország bármely PickPack csomagpontjára akadály és más korlátozás nélkül.

A csomag átvételekor a csomagautmatáknál az utánvét fizetést nem tudjuk biztosítani, így megrendelésed leadásakor csak bankkártyás-, PayPal- vagy közvetlen banki átutalás fizetési opcióval tudod rögzíteni.

Érintésmentes kézbesítés

Futáraink nem a kezedbe adják a csomagot, hanem az ajtód elé (vagy ha kéred ajtón belül) teszik le a csomagot, így biztosítva az érintésmentes kézbesítést. Ajánlott megrendelésed rögzítésekor online fizetési opciót választanod, ezzel is csökkentheted kézbesítéskor az érintkezés lehetőségét.

Amennyiben ha szeretnéd, természetesen továbbra is választhatsz utánvétes fizetést is, ebben az esetben a futárnál bankkártyával rendezned a csomag értékét.

Személyes átvétel

A személyes átvételt központi raktárunkban ideiglenesen nem tudjuk biztosítani a kormány további korlátozó intézkedéseinek változásáig.

Mivel a koronavírus-járvány kimenetele és vége egyelőre senki számára nem ismert, így sajnos mi sem tudjuk megmondani, hogy a fentebb felsorolt változásokat és intézkedéseket meddig kényszerülünk fenntartani. Igyekszünk folyamatosan tájékoztatni mindenkit az újabb fejleményekről Facebook oldalunkon és más felületeinken.

Ha további kérdésed van, keress bátran elérhetőségeinket egyikén, vagy a jobb alsó sarokban használt a Messenger chat ikont és rendszerint perceken belül válaszolunk.

Főmenü