Egyszerre több és kevesebb: Xiaomi Mi Band 5 teszt

Végre egy releváns teszt

Megérkezett a már nagyon várt Tech2.hu-s videó az új Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötőről, amely talán eddig a legobjektívebb és leginformatívabb tesztvideó a Xiaomi legújabb hordható okoseszközéről. Laci nagyon jól és érhetően összefoglalta a videóban a karkötő funkcióit, előnyeit és hátrányait, valamint olyan tényezőkre is rávilágít, amelyekre a gyártó termékspecifikációban nem tért ki – viszont mindenképpen érdemes tudni, ha valaki le akarja cserélni Mi Band 4 okoskarkötőjét a legfrissebb modellre.

A Mi Band 5 már európai megjelenése előtt is kapott sok negatív visszhangot a rövidebb üzemidő, vagy például a globál verzióban az NFC hiánya miatt. Sokan kritizálták a Xiaomi-t a valódi megújulás hiánya miatt, mi sem vagyunk teljesen biztosak benne, hogy a felhasználók szempontjából okos húzás volt az új Mi Band 5. Viszont nem lehet említés nélkül átsiklani az újdonságokon sem, mert összesen 11 sport funkció került bele és bővültek azegészség funkciók (például a hölgyek számára menstruációs ciklus követés).

Sokan várták a véroxigénszintmérő funkciót, amely már megtalálható az Apple Watch-okban és egy Samsung okosórák, viszont összeségében elmondható Mi Band 5-ről, hogy ha ugyan nem is múlta felül a várakozásokat és egyeseknek csalódást okozott, úgy mint elődje, ez a készülék az idei év legkedveltebb viselhető okoseszköze lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Főmenü