Miért tőlünk vásárolj?

11+1 ok mellettünk

Termékeink kifogástalan minősége mellett nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink színvonalára is!

Gyors kiszállítás

Megrendelésed extra gyorsan, 1 munkanapon belül kiszállítjuk az ország bármely pontjára, így már másnap készhez kapod rendelésed.

Raktárról azonnal

Hatalmas és valós árukészlettel rendelkezünk – amit webshopunkban látsz készleten, az valóban elérhető is. Nincs elő- és utánrendelés.

Ingyenes szállítás

Minden megrendelést díjmentesen szállítunk ki 20.000 Ft összérték esetén az ország bármely pontjára a megszokott gyorsasággal.

Valódi akciók

Nálunk állandó kedvezményekben részesülsz, folyamatosak az akciók, valódi leárazással, kuponakciókkal és ajándéktermékekkel.

Garancia

Minden általunk forgalmazott termékre a jogszabály által meghatározott, valós és teljeskörű termékgaranciát biztosítunk.

Rugalmas ügyintézés

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ha bármi gondod akad a termékkel vagy szolgáltatásainkkal, azonnal megoldjuk problémádat.

Segítőkész ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon 10:00 – 17:00 ügyfélszolgálati chat ablakban és segítenek a termék kiválasztásában vagy a termék beüzemelésében.

Magyar nyelvű használati utasítás

Minden termékünkhöz részletes, magyar nyelvű használati utasítást és egyéb tájékoztatót biztosítunk a termék beüzemeléséhez és folyamatos használatához.

Magyar nyelvű okosórák

Minden SIM kártyás okosóránk teljesen magyar nyelvű és további 14 nyelven elérhető menüvel rendelkezik, bluetooth- és hibrid okosóráink, valamint okoskarkötőink nyelvfüggetlenek.

Magyar nyelvű alkalmazások

Termékeinkhez tartozó mobil alkalmazások nagyobb része magyar nyelvű, melyek folyamatosan bővülnek és frissülnek – ezekről tájékozódj a termék adatlapján.

Több, mint 900 féle minőségi termék

Minden termékünk kiváló minőségű, alaposan tesztelt, megbízható működésű – csak olyan terméket kínálunk, amit mi magunk is használunk.

Megbízható magyar vállalkozás

Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, Magyarországon adózunk, magyar Partnerekkel dolgozunk Magyarországon.

Főmenü