A facebook nyereményjáték akció 2020. július 12-én lezárult

Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

 1. A nyereményjáték szervezője:

  Rocketboy Kft.
  Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 85.
  Email: hello@rocketboy.hu
  Web: www.rocketboy.hu
  (továbbiakban: „Szervező”)

 1. Részvételi feltételek:

  A Játékban az a 14. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező, cselekvőképes természetes személy (továbbiakban: „Játékos”) vehet részt, aki:
  2.1. A Facebook.com közösségi oldal regisztrált tagja
  2.2. Teljesíti a felhívásban szereplő feladatot az adott határidő lejártáig. A Játékban való részvétellel elfogadja annak felhasználási feltételeit

 2. A nyereményjáték időtartama:

  A nyereményjáték 2020. június 29.-től 2020. július 12. 23:59-ig tart.

 3. Nyeremény(ek):

  1db résztvevő kisorsolásra kerül, aki megnyerhet 1 db Amazfit okosórát, melyet a nyertes választ ki az alábbi listából:
  a) Amazfit GTS (fekete)
  b) Amazfit GTR (fekete)
  c) Amazfit Verge (fehér)

 4. A nyereményjáték menete:

  5.1. A nyereményjáték lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabály szerint történik. Amennyiben a Játékszabály valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

  5.2. Egy Játékos csak egy hozzászólással vehet részt a játékban. A hozzászólásban a kiválasztott okoóra nevét meg kell adnia.

  5.3. Minden sikeres hozzászólónak küldünk egy automata üzenetet Messengeren, amiben majd a megfelelő gombra kattintva vissza kell igazolni a jelentkezést a játékba.

  5.4. A nyereményjáték végén a nyertest a Namepicker alkalmazásával sorsoljuk ki.

 5. A nyeremény átvétele:

  8.1. A sorsolást követően a nyerteseknek 48 órán belül üzenetben vagy e-mailben fel kell vennie a szervezővel a kapcsolatot.
  8.2. A főnyeremények átvétele kiszállítással történik. (csak Magyarország területén belülre szállítjuk ki)
  8.3. A nyeremény pénzre, kuponra, ajándék utalványra nem váltható.

 1. Adózás:

  A nyertest a nyeremény után személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség nem terheli.

 1. Kizáró tényezők:

  8.1. A nyereményjátékban a Szervező, illetve a munkatársai és azok törvényben meghatározott családtagjai nem vehetnek részt.
  8.2. A Szervező nem vállalnak felelősséget a Játékos szándékosan félrevezető vagy téves adatközléséből eredő hibákért.

 1. Adatvédelem:

  9.1. A nyeremányjátékban való részvétel önkéntes. A Szervező minden személyes adatot, amelyhez a játék során jutnak hozzá, bizalmasan és a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezelik.
  9.2. A nyeremányjáték semmilyen módon nem áll kapcsolatban a Facebook-kal, a Facebook semmilyen módon nem támogatja, felügyeli és ellenőrzi azt. A közzétett információ nem jut a Facebook birtokába. Bármilyen kérdés, megjegyzés vagy panasz a Szervezőkhöz továbbítható.
  9.3. A hozzászólással a játékosok automatikusan elfogadják a Rocket Smart adatkezelési tájékoztatóját (Adatvédelmi nyilatkozat: https://rocketsmart.hu/adatkezelesi-tajekoztato/) és elfogadják, hogy az általuk megadott email címre a Rocket Smart webshoptól időnként hírleveleket kaphatnak.

A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a Játékszabályt a Nyereményjáték során, a Játékosokra nézve előnyösebb feltételek megállapításával egyoldalúan megváltoztassa.

Főmenü