Hasznos tippek

Alkalmazás használata

Az okosóra a hozzátartozó alkalmazás nélkül is használható önálló eszközként, de a készülék minden funkciójának helyes működéséhez és ahhoz, hogy minden funkciót maximálisan kihasználj, elengedhetetlen az alkalmazás használata.
Az okosóra csak a hozzátartozó alkalmazással kompatibilis.

Akkumulátor töltése

Ne töltsd az eszközt okostelefonokhoz kapott hálózati USB adapterrel! A termék akkumulátora kisebb kapacitású egy okostelefonban található akkumulátorhoz képest, így ezek a nagyobb teljesítményű USB hálózati töltők kárt tehetnek az okosórában.
Az okosóra akkumulátorának feltöltéséhez használd számítógéped, laptopod USB portját, vagy használj Power Bankot!

IP védettség

Mielőtt használatba veszed az okosórád vagy aktivitásmérőd, tájékozódj az eszköz vízállóságáról, az IP védettségről. Ügyelj arra, hogy az órád mindig az IP védettségnek megfelelően használd!

PPG szenzor

A PPG szenzorok által mért és feldolgozott adatok csak referencia jellegűek, diagnózis felállítására nem alkalmasak.

Magyar nyelvű menük

Egyes DT No.1 típusú óráknál fontos figyelembe venned a firmware frissítés aktualizálását. Miután összekapcsoltad telefonod az okosórával, az alkalmazás felajánlja a firmware frissítés lehetőségét (firmware = az okosórán futó szoftver). Az okosóra menüje alapértelmezetten magyar nyelvű, amely a jelenlegi verziójú firmware-ben található. Ha frissíted, az óra menüje elveszíthetii a magyar nyelvesítést, mert a frissebb verziók még nem tartalmazzák a magyar nyelvű opciót. A firmware a v1.41.2 verziószámig van magyar nyelvesítve, ettől frissebb verziószámban a magyar nyelvű opció nem elérhető.
Ezekről az információkról tájékozódj a termékoldalon, vagy kérj segítsétek, részletes tájékoztatást ügyfélszolgálatunkon.

Olvasd el a használati útmutatót!

Használatba vétel előtt olvasd el a magyar nyelvű használati útmutatót és biztonsági előírásokat, az eszköz beüzemeléséhez kövesd az ott leírtakat! A használati útmutatókat → itt találod. Érdemes átböngészned Tudástár oldalunkat hasznos tudnivalókért.

Kalibráció

Használatba vétel előtt ne felejtsd el kalibrálni az okosórát, a pontosabb mérések érdekében add meg az alkalmazásban adataidat (nem, kor, testsúly, magasság stb.) és végezd el a PPG szenzoros eszközökre vonatkozó kalibrációt.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Ha kérdésed merül fel, böngészd át gyűjteményünket a leggyakoribb kérdésekről és válaszolokról!

Főmenü