unnepi-kiszallitas

Ünnepi kiszállítás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton tájékoztatunk webshopunk ünnepi időszakra vonatkozó kiszállításáról. Futárszolgálatunk túlterheltsége miatt a kiszállítási idő a megszokott 1 munkanapos kézbesítési idő max. 2-3 munkanappal meghosszabbodhat – nem minden esetben, de előfordulhat, erről a megrendeléskor mindig tájékoztatni fogunk. A futárszolgálat értesítő email-jében megfelelően tájékoztat a kézbesítés lehetséges időpontjáról egy túl-ig idékapuval és futár telefonszámáról annak érdekében, hogy kalkulálni tudj a szállítás időpontjáról és hogy mindenképpen elérjétek egymást a futárral. Ha a kiszállítási idő meghosszabbodik, erről a rendelésed visszaigazoló email után mi is tájékoztatunk a kézbesítés lehetséges idejéről.

Minden megrendelést az ünnepi időszak alatt fogaduk és azokat visszaigazoljuk. Ahhoz, hogy a kiszemelt okosórád vagy okoskarkötőd garantáltan megérkezzen Karácsonyig, legfeljebb december 21. (hétfő), délelőtt 10:00-ig tudod leadni a rendelésed. Megrendeléseket ezután is bármikor fogadunk és visszaigazolunk, de ezt az időpontot meghaladóan a csomagokat már csak a két ünnep között vagy az újév első kiszállítási napjain tudjuk teljesíteni.

A kiszállítás továbbra is munkanapokon történik meghosszabbított kézbesítési időben 7:00-20:00-ig. Munkaszüneti- és szabadnapokon nincs kiszállítás.

Menetrend:

December 1-23.
A kiszállítás zavartalanul történik. A december 12. (szombat) napon is üzemel a kiszállítás.

December 24-27.
A kiszállítás nem üzemel.

December 28-30.
A kiszállítás zavartalnul történik.

December 31.
A kiszállítás nem üzemel.

Január 1-3.
A kiszállítás nem üzemel.

Január 4-től
Az első kiszállítási nap, innentől a kiszállítás zavartanul a megszokott 1 munkanapos kiszállítási idővel működik.

Bármilyen kérdés vagy kérés esetén keress minket bizalommal ügyfélszolgálatunkon.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt kívánunk!

Üdvözlettel:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Főmenü