Fizetési opciók

Utánvét

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor egyenlítenéd ki, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot. Ekkor a megrendelés értékét a csomag megérkezésekor kell a futárszolgálat munkatársának kifizetni.

A futárnál egyaránt tudsz fizetni készpénzzel vagy bankkártyával (a bankkártyás fizetésnek nincs további költsége, ennek jutalékát mi álljuk)

A kiszállítás és a kézbesítés részleteiről a Szállítás menüpontban olvashatsz.

Bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetési megoldásunkat a PayLike online fizetési rendszere nyújtja Vásárlóinknak. A bankkártyás fizetésről bővebben itt tudsz tájékozódni.

Fontos! A leadott megrendelést 1 órán keresztül tartjuk, ez idő alatt van lehetőséged a bankkártyás fizetés teljesítésére. A ki nem fizetett rendelés 1 óra után automatikusan visszamondásra és törlésre kerül.

PayPal fizetés

A Paypal rendszeren keresztül kétféle módon is fizethetsz: dombornyomott bankkártyával és PayPal azonosítóval, mellyel a PayPal biztonságos felületén fejezheted be rendelésed díjának kiegyenlítését.

Fontos! A leadott megrendelést 1 órán keresztül tartjuk, ez idő alatt van lehetőséged a PayPal fizetés teljesítésére. A ki nem fizetett rendelés 1 óra után automatikusan visszamondásra és törlésre kerül.

Banki átutalás

A fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. Megrendelésed leadásakor egy rendszer üzenetet kapsz tőlünk a megadott email címre, melyben megtalálod az utalás részleteit. A kiszállítást akkor indítjuk meg, amint a bankszámlánkra jóváíródott a megrendelés összege. Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni a rendelésed azonosítóját, melyet a megrendelésedhez küldött rendszer üzenetben találsz.

Fontos! A leadott megrendeléseket 3 munkanapon keresztül tartjuk, ez idő alatt van lehetőséged az átutalás teljesítésére. A ki nem fizetett megrendelések 3 munkanap után automatikusan visszamondásra és törlésre kerülnek.

Főmenü