14 napos elállás joga:

Fogyasztóként, a rendelésed kézhez vételétől számított 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől/megvásárolt terméktől. Ennek részeként arra kérünk, hogy az alábbi online elállási nyilatkozatot töltsd ki.

Kitöltöm az online elállási nyilatkoztat

Miután az elállási nyilatkoztatot kitöltötted, maximum 14 napod van arra, hogy útjára indítsd a termék(ek)et. Vásárlástól való elállás esetén a termék visszaküldéséről Neked kell gondoskodnod és a visszaszállítási költség Téged terhel.

Visszaküldési cím:
MixPakk Raktár- Rocketboy Kft.
1116 Budapest, Barázda u. 42.
garancia@rocketsmart.hu

A visszáru feldolgozása kamera előtt történik, melyről jegyzőkönyv készül. Amennyiben a termék eredeti állapotában érkezik vissza hozzánk, a beérkezést követő 14 napon belül sor kerül az értékének  utalására. Ha a bontás során a termék értékét befolyásoló hiányosság vagy rongálódásra derül fény, felvesszük veled a kapcsolatot. Ilyen értékcsökkentő tényezők pl.: karcos, sérült termék, hiányzó tartozékok (kivéve gyári kijelzővédő fólia), a doboz szándékos rongálása (feliratok, leszakadt részek).

Az elállás feltételei:

  • A vásárlástól számított, 14 napon belül történő elállás lehetősége abban az esetben vonatkozik Rád, ha online vásárlásodkor nem cégként vagy egyéni vállalkozásként, hanem magánszemélyként vásároltál nálunk.
  • Amennyiben a vásárlás cégként, egyéni vállalkozóként vagy más fogyasztónak nem minősülő jogi személyként történt, elállási jogot nem tudunk biztosítani. Ebben az esetben a jogszabály szerinti 1 év termék- és kellékszavatosság, valamint a garanciális feltételek mérvadóak.
  • A 14 napos elállás joga minden termékünkre vonatkozik.
  • Számolni kell továbbá azzal is, hogy amennyiben a megvásárolt terméket a vásárlás óta nem csak kipróbáltad, hanem használatba is vetted, úgy a termék értéke a használatot követően már csökkenhetett, amit a visszavásárlás során természetesen mi magunk is figyelembe veszünk majd.
  • Utánvétes csomagokat nem áll módunkban átvenni.
  • Felhívjuk figyelmed, hogy csak azon termékek vételárát tudjuk visszafizetni, amelyeket tőlünk vásároltál, melyek egyértelmű beazonosítása a bevizsgálás során a megrendelésszám, számlamásolattal együtt és IMEI szám megállapításával történik.

A nem megfelelő címre visszaküldött csomagokért nem vállalunk felelősséget, valamint postán maradó és/vagy csomagautomatába visszaküldött csomagokat nem tudunk átvenni.

Bővebb információt az elállási jogról az alábbi oldalon találsz:
http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043
https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_hu.htm

A visszaküldési kérelem során megadott adatait bizalmas kezeljük, Adatkezelési Tájékoztatónkról itt olvashatsz bővebben.

Főmenü