Visszaküldés és csere

Nem jó a méret vagy szín? Nem tetszik? Vagy mégis mást rendelnél helyette?

Segítünk és rugalmasan megoldjuk a problémádat. Ha cserélni szeretnéd a megrendelt okosórát, aktivitásmérőt, pótszíjat vagy más tartozékot, max 3 napon belül meg tudjuk oldani a cserét.

Milyen esetekben tudjuk cserélni?

 • Ha csereszándékod az átvételtől számított 14 napon belül van
 • Ha a termék minden tartozéka megvan (gyári doboz, töltőkábel, egyéb tartozék)
 • Ha a terméket csak kipróbáltad, de még nem vetted használatba
 • Ha a számla másolátával vagy rendelésszámmal tudod igazolni, hogy tőlünk vásároltad a terméket

A termékcsere menete:

 1. Elérhetőségeinken vagy email-ben jelezd felénk termékcsere szándékodat.
 2. Termékkínálatunkból válaszd ki, hogy milyen termékre kívánod cserélni és írd meg nekünk a pontos nevét, szín- vagy mintavariációját és méretét
 3. Kérhetsz cserecsomagot futárszolgálattal, ennek költsége 4.490 Ft (tartalmazza az oda- és visszaszállítás díját, csomagolás- és biztosítási díjat és kezelési költséget)
  Amennyiben utánvéttel rendezed a cserecsomag költségét átvételkor, az utánvét díja +290 Ft
 4. Vagy visszaküldheted saját kezűleg postai úton vagy futárszolgálattal központi raktárunk címére (személyes ügyintézést nem tudunk biztosítani)

Hogyan működik a cserecsomag?

Futárszolgálatunk kiszállítja Neked a kiválasztott terméket, és ugyanekkor elszállítja Tőled a korábban megrendelt terméket.

Fontos! A futár csomagot szállít el tőled, amelyre egy szállítócímkét ragaszt, így kérünk, hogy a cserére szánt terméket csomagold vissza a szállítódobozba (vagy bármilyen más dobozba – lehetőleg töltőanyaggal kitömve). Ha nincs előkészítve szállításra a cserére szánt termék, a futár nem tudja átvenni Tőled a csomagot.

Vásárlástól való elállás esetén:

Rendelésed kézhez vételétől számított 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől/megvásárolt terméktől. Ennek részeként arra kérünk, hogy az alábbi online elállási nyilatkozatot töltsd ki.

Kitöltöm az online elállási nyilatkoztat

Miután az elállási nyilatkoztatot kitöltötted, maximum 14 napod van arra, hogy útjára indítsd a termék(ek)et. Vásárlástól való elállás esetén a termék visszaküldéséről Neked kell gondoskodnod és a visszaszállítási költség Téged terhel.

Visszaküldési cím:
MixPakk Raktár- Rocketboy Kft.
1116 Budapest, Barázda u. 42.
garancia@rocketsmart.hu

A visszáru feldolgozása kamera előtt történik, melyről jegyzőkönyv készül. Amennyiben a termék eredeti állapotában érkezik vissza hozzánk, a beérkezést követő 14 napon belül sor kerül az értékének  utalására. Ha a bontás során a termék értékét befolyásoló hiányosság vagy rongálódásra derül fény, felvesszük veled a kapcsolatot. Ilyen értékcsökkentő tényezők pl.: karcos, sérült termék, hiányzó kiegészítők (kivéve a kijelzővédő fólia), a doboz szándékos rongálása (feliratok, leszakadt részek).

Az elállás feltételei:

 • A vásárlástól számított, 14 napon belül történő elállás lehetősége abban az esetben vonatkozik Rád, ha online vásárlásodkor nem cégként vagy egyéni vállalkozásként, hanem magánszemélyként vásároltál nálunk.
 • A 14 napos elállás joga minden termékünkre vonatkozik.
 • Számolni kell továbbá azzal is, hogy amennyiben a megvásárolt terméket a vásárlás óta nem csak kipróbáltad, hanem használatba is vetted, úgy a termék értéke a használatot követően már csökkenhetett, amit a visszavásárlás során természetesen mi magunk is figyelembe veszünk majd.
 • Utánvétes csomagokat nem áll módunkban átvenni.
 • Felhívjuk figyelmed, hogy csak azon termékek vételárát tudjuk visszafizetni, amelyeket tőlünk vásároltál, melyek egyértelmű beazonosítása a bevizsgálás során az IMEI szám megállapításával történik.

Bővebb információt az elállási jogról az alábbi oldalon találsz:
http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043
https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_hu.htm

A visszaküldési kérelem során megadott adatait bizalmas kezeljük, Adatkezelési Tájékoztatónkról itt olvashatsz bővebben.

Főmenü