Ünnepi kiszállítás 2023

Kedves Vásárlónk!

Ezúton tájékoztatunk webshopunk ünnepi időszakra vonatkozó kiszállításáról. Futárszolgálatunk túlterheltsége miatt a kiszállítási idő a megszokott 1 munkanapos kézbesítési idő max. 1-2 munkanappal meghosszabbodhat – nem minden esetben, de előfordulhat, erről a megrendeléskor mindig tájékoztatni fogunk. A futárszolgálat értesítő email-jében megfelelően tájékoztat a kézbesítés lehetséges időpontjáról egy tól-ig időkapuval és futár telefonszámáról annak érdekében, hogy kalkulálni tudj a szállítás pontos időpontjáról és hogy mindenképpen elérjétek egymást a futárral. Ha a kiszállítási idő meghosszabbodik, erről a rendelésed visszaigazoló email után mi is tájékoztatunk, a kézbesítés lehetséges idejéről is igyekszünk információval szolgálni.

Webshopunk ünnep napokon is üzemel, minden megrendelést az ünnepi időszak alatt fogadunk és azokat visszaigazoljuk.

Ahhoz, hogy a kiszemelt okosórád vagy aktivitásmérőd garantáltan megérkezzen Karácsonyig, legfeljebb december 21. (csütörtök), 14:00-ig tudod leadni a rendelésed.

Ezeknek a megrendeléseknek a teljesülését Karácsonyig csak futárszolgálattal történő kiszállítás esetén tudjuk garantálni, PickPack csomagpontra történő kihelyezés esetén sajnos nem. Ha megrendelésed PickPack csomagponton szeretnéd átvenni Karácsony előtt, azokat csak december 19-én (kedd), 14:00-ig leadott megrendelések esetén tudjuk biztosítani.

Megrendeléseket ezután is bármikor fogadunk és visszaigazolunk, de ezt az időpontot meghaladóan a csomagokat már csak a két ünnep között vagy az újév első kiszállítási napjain tudjuk teljesíteni.

A kiszállítás továbbra is munkanapokon történik meghosszabbított kézbesítési időben 7:00-20:00-ig. Hétvégi-, munkaszüneti- és szabadnapokon nincs kiszállítás.

Ünnepi menetrend:

December 1-22.
A kiszállítás zavartalanul történik.

December 23-26.
Kiszállítást nem folytatunk.

December 27-29.
A kiszállítás zavartalnul történik.

December 30. – Január 1.
A kiszállítást nem folytatunk.

Január 2-től
Az első kiszállítási nap, innentől a kiszállítás zavartanul a megszokott 1 munkanapos kiszállítási idővel működik.

Bármilyen kérdés vagy kérés esetén keress minket bizalommal elérhetőségeinken.

A csomagokat az ünnepi időszak ideje alatt is rugalmas kézbesítéssel szállítjuk: ha meghatározott időpontra szeretnéd, ha csak egy adott napon vagy napszakban tudod átvenni csomagod, a megrendelés „Megjegyzés” rovatba nyugodtan írd bele kérésed és egyeztess a futárral kézbesítéskor.

Az ünnepekre mi is szabadságra megyünk, viszont ügyeletet tartunk, így ügyfélszolgálatunk december 22. – január 4. között emailben áll rendelkezésedre. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt kívánunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Főmenü